"آئین نامه شرایط لازم برای شرکت در آزمون جامع دکترای ایمونولوژی"

  1. ثبت نهایی نمرات در سامانه سما و کسب حداقل نمره زبان: کلیه نمرات درسی دانشجویان می بایست تا ۳ ماه قبل از امتحان جامع در سامانه سما تائید نهایی شود و حداقل نمره زبان نیز اخذ شده باشد. مسئولیت پیگیری نمرات ثبت نشده با دانشجویان است.
  2. تعیین موضوع پروپوزال: دانشجویان مقطع دکترای ایمونولوژی از نیمسال دوم تحصیل تا ۳ ماه قبل از امتحان جامع می بایست موضوع پایان‌نامه خود را تحت هدایت استاد راهنما در گروه به تصویب برسانند.
  3.  دفاع از پروپوزال: دانشجویان باید پروپوزال خود را حداقل ۲ ماه قبل از امتحان جامع به گروه ارائه نموده و در حضور استادان راهنما و مشاور و اعضاء هیات داوری (حداقل ۱ داور خارج از دانشگاه، ۱ داور خارج از گروه و ۲ داور داخل گروه) از آن دفاع نماید.
  4. تصویب پروپوزال: پس از دفاع از پروپوزال توسط دانشجو در صورتیکه کلیات طرح پیشنهادی، قابل قبول باشد، طرح بصورت مشروط به تصویب اولیه رسانده می شود. دانشجو باید حداکثر یک هفته بعد از تصویب اولیه پروپوزال، اشکالات احتمالی را با نظر اساتید راهنما و مشاور، برطرف نموده و سوالات اساتید داور را بصورت مکتوب و نکته به نکته (و به صورت مجزا) برای هر داور ارسال نماید. بعد از تائید اساتید داور، فرم صورتجلسه به امضای اساتید رسانده می شود و پروپوزال تصویب نهایی می شود. بعد از تصویب نهایی، دانشجو باید پروپوزال را در سامانه پژوهشیار دانشجویی ثبت نماید تا نسبت به اخذ کد اخلاق اقدام شود.
  5. ارائه پروپوزال به تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی: دانشجو باید نسخه ای از ۱- پروپوزال تصویب شده ۲- نسخه الکترونیک Word و PDF (بر روی CD) ۳- فرم های حفاظت زیستی ۴- فرم شرایط استاد راهنما ۵- صورتجلسه دفاع پروپوزال تکمیل شده، را به معاون تحصیلات تکمیلی گروه جهت ارسال به معاونت محترم تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی ارائه نماید.
  6. ثبت طرح پیشنهادی در سیستم پژوهشیار استاد: پس از قبولی دانشجویان در امتحان جامع و اخذ واحد پایان‌نامه و دریافت کد ثبت پایان نامه از معاونت آموزشی تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی، استاد راهنما باید طرح پیشنهادی (دارای کد اخلاق) ثبت شده در پژوهشیار دانشجویی را به طرح استاد تبدیل نموده و در سیستم پژوهشیار خود ثبت نمایند. در این مرحله دانشجو باید صورتجلسه دفاع از پروپوزال، پرینت پروپوزال ثبت شده در سامانه پژوهشیار، فرم داوری مربوط به داوران طرح و نیز پاسخ مکتوب استاد راهنما/دانشجو به سوالات داوران را برای بررسی و تکمیل چک لیست پژوهشی به معاون پژوهشی گروه تحویل دهد. پس از تائید توسط معاون پژوهشی گروه، همه مدارک باید در پژوهشیار استاد در بخش ضمائم بارگذاری شود. بعد از اتمام کلیه مراحل، مدیر گروه نامه نهایی ارسال طرح به معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی را تنظیم و ارسال می نماید.
  7. نظارت در طول اجرای پایان نامه: تمام فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانشجو، در مرحله پژوهشی و تدوین پایان‌نامه باید با هدایت و نظارت استادان راهنما و مشاور صورت پذیرد و دانشجو موظف است در پایان هر نیمسال طی یک جلسه حضوری/آنلاین با حضور اساتید طرح و داوران، فعالیت پژوهشی خود را ارائه نموده و در نهایت یک نسخه از آن را در فرمت مربوطه مکتوب کرده و پس از امضاء اساتید، نسخه الکترونیک آن را به معاون آموزشی گروه ارائه نماید.
 
شایان توجه است که برای اطلاع از آخرین تغییرات دستورالعمل و آیین نامه های مرتبط با موضوع به سایت گروه ایمنی شناسی مراجعه شود.
Template settings